Korona tiedote

Sports Bar & Grill TimeOutissa on 30.1.2021 on ollut asiakkaana henkilö, jolla MAHDOLLISESTI on korona muunnos. Faktaa asiasta ei ole eikä viranomaiset tätä ole vielä vahvistaneet. Kuitenkin suosittelemee jokaisen joka on ko. päivänä ollut ravintolassa käymään koronatesteissä eikä vaan seuraamaan vointia kuten viranomaiset meille on ilmoittanut. Paikalla on ollut noin 10 hengen ryhmä, jotka ovat tulleet saunaillasta ravintolaan ja jatkanut sieltä kaksille jatkoille. Tämä ryhmä on todennäköisesti se, josta altistuminen on mahdollisesti alkanut. Avi on tehnyt taarkastuksen 6.2.2021 ja ravintolalle ei ollut mitään huomauttamista. Myös poliisi on käynyt kertomassa tapauksesta 6.2.2021 ja suositellut henkilökuntaa tarkkailemaan vointia. Epidemiologisen toiminnan Ylilääkäri Isosomppi kertoo puhelimessa 8,2,2021 että vastuu on yrittäjän.

Vastuu on meidän ja tästä syystä Suosittelemme että älkää tulko ravintolaan jos teillä on vähääkään flunssaan tai koronaan viittaavia oireita. Haluamme kantaa vastuun kun niin meille sanotaan.

Kaikesta huolimatta, jos satutte tulemaan terveinä niin meillä on huolehdittu koronaan liittyvistä määräyksistä ja asetuksista. Riittävät turvavälit ja hyvästä hygieniasta huolehtiminen takaa sen että voitte nauttia vaikka lasin limonadia meidän tiloissa. Haluan painottaa vielä että ravintolaan ei kannatta tulla mikäli tunnet että sinulla on flunssan kaltaisia oireita, näin saamme pidettyä huolen että henkilkökunta ja asiakkaat pysyisivät terveinä. Henkilökuntamme on testattu koronan osalta ja se on kaikilla negatiivinen.